Platforma Samsung Gaming Hub este disponibilă pe televizoarele şi monitoarele inteligente din 2022

0
0
Platforma Samsung Gaming Hub.
Platforma Samsung Gaming Hub.

Samsung a anunţat astăzi, 1 iulie, că Samsung Gaming Hub va fi disponibil pe toate televizoarele inteligente Samsung din 2022 şi va oferi conţinut de streaming de jocuri şi experienţe de joc, fără hardware sau descărcări suplimentare necesare.

Anunţat în timpul CES 2022, Samsung Gaming Hub este o platformă all-in-one de căutare a jocurilor de streaming, unde utilizatorii pot descoperi şi juca jocuri de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik şi, în curând, Amazon Luna.

Samsung Gaming Hub oferă acces la toate opţiunile de jocuri disponibile pe televizoarele Samsung, inclusiv pe modelele lansate în 2022, Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED-uri şi seria de monitoare inteligente, expertiza Samsung în hardware şi software fiind folosită pentru a oferi o experienţă optimă de joc.

Prin Gaming Hub jucătorii îşi pot folosi accesoriile preferate, precum căştile Bluetooth şi controlerele, fără a fi nevoie să achiziţioneze un hardware nou. Utilizatorii vor avea acces la recomandări din partea experţilor legate de cele mai recente şi mai populare jocuri.

Samsung Gaming Hub oferă, de asemenea, mai multe opţiuni de divertisment în timpul jocului, însemnând conectarea uşoară la Twitch, YouTube şi Spotify direct din meniul Gaming Hub. Jucătorii pot accesa cele mai recente ştiri despre jocuri, pot viziona tutoriale, pot reda muzică, podcasturi şi pot vizualiza trailere ale celor mai aşteptate jocuri.

Noile televizoare şi monitoare inteligente Samsung lansate în 2022 vin cu îmbunătăţiri la nivel de fluiditate a mişcării, tehnologiei de reducere a latenţei, precum şi decodare mai rapidă şi un input lag optimizat, redus cu o medie de 30%, în comparaţie cu modelele anterioare.

În plus, tehnologia Samsung bazată pe inteligenţa artificială optimizează grafica jocurilor, oferind rezoluţie 4K şi 8K, cuo precizie mult mai mare la nivel de culori şi claritate.

Gaming Hub este disponibil în următoarele ţări/regiuni: SUA, Canada, Maria Britanie, Germania, Franţa, Spania, Italia, Coreea şi Brazilia. Diponibilitatea serviciilor oferite de parteneri poate varia în funcţie de regiune. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite