Peste două milioane de anunţuri au fost publicate pe Mercador

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o piaţă dinamică şi competitivă, Mercador.ro depăşeşte pragul de 2 milioane de anunţuri active, fiind site-ul românesc cu cele mai multe anunţuri online gratuite. În acest moment, oferta Mercador.ro este de doua ori mai mare faţă de cea a competitorului direct.

De asemenea, peste 80% dintre anunţuri sunt postate direct de către proprietari. Mai mult, în fiecare lună, peste 800.000 dintre oferte sunt nou postate în cadrul platformei, valabilitatea acestora fiind de 30 de zile, cu posibilitate de reînnoire.

“Ne bucură faptul că Mercador.ro este in topul preferintelor utilizatorilor de site-uri de anunturi. Cresterea peste nivelul pietei a numarului de anunturi, inregistrata in 2013, reflectă nu doar eficienţa comunicării cât şi rezultatele bune obţinute de cei care postează anunţuri pe Mercador.ro, aspect prioritar pentru noi atunci când aducem schimbăriîin cadrul platformei’’ menţionează Cristina Gheorghiţoiu, Business Manager Mercador.ro

În ultimele 7 luni, numărul anunţurilor din cadrul Mercador.ro a crescut cu peste 140%, de la aproximativ – 800.000 de oferte la începutul lunii august 2013, la peste 2 milioane în luna februarie a anului curent.

Anunţurile active sunt grupate în peste zece categorii principale şi 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce îşi doresc. Categoriile cu cele mai multe anunţuri active sunt Imobiliare, Auto, Electronice şi electrocasnice, Modă şi frumuseţe şi Casă şi grădină.

Tech Adevărul vă va aduce video-uri hands on cu dispozitivul de la MWC 2014. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite