Noul „serviciu“ al Uber: comanzi deszăpezirea prin aplicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UberSnow e un fel de serviciu pe care compania îl propune pentru 12 ianuarie. Timp de trei ore, oameni vor veni să deszăpezească alţi oameni din zone greu accesibile.

Joi, 12 ianuarie, între orele 11 şi 14, utilizatori Uber vor putea comanda gratuit, direct din aplicaţie, un UberSnow. La comandă va veni o echipă specială de deszăpezire, care îi va ajuta să cureţe de zăpadă aleile şi zonele rezidenţiale greu accesibile. Comanda e gratuită, iar Uber recrutează şi voluntari pentru acest serviciu. Mai mult, utilizatorii noi primesc o cursă de 25 de lei, dacă folosesc codul promoţional DESZAPEZIRE.

Din echipele de deszăpezire din fiecare UberSnow vor face parte membri ai echipei Uber, pasageri, şoferi parteneri, jurnalişti, persoane publice şi voluntari. Dacă vrei să beneficiezi de serviciu, sunt câţiva paşi simpli pe care să-i urmezi. Deschizi aplicaţia, între 11 şi 14, alegi „UberSnow“ şi comanzi o maşină.

Din ecranul special UberSnow nu poţi comanda decât maşinile cu echipe de deszăpezire. După ce ai comandat, echipa ar trebui să ajungă la tine în câteva minute, echipată cu lopeţi speciale şi un kit Uber care să te protejeze de frig. Desigur, timp de 15 minute, vei lucra alături de echipa din UberSnow pentru a deszăpezi aleea pe care ai comandat maşina. Dacă nu ai o condiţie fizică adecvată pentru a participa la deszăpezire sau ai probleme de sănătate, tot ce trebuie să faci este să le arăţi celor din echipă care este locul unde trebuie să acţioneze.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite