FOTO Sony întrece Apple: Vaio Pro este cel mai uşor Ultrabook cu ecran tactil din lume, depăşind Macbook Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony impresionează cu rivalul perfect pentru orice Macbook Air: Vaio Pro. Este un Ultrabook după cum îl cere Intel, dar Sony s-a întrecut pe sine în a oferi un produs uşor, dar dotat şi cu un ecran foarte bun, totodată tactil. Intel Haswell nu lipseşte de pe Sony Vaio Pro.

Se poate spune că Sony Vaio Pro este un Macbook Air cu Windows şi Sony arată că încă se pricepe la design. Acest Ultrabook vine cu ecran de 11,6 inci sau 13,3 inci (Vaio Pro 11 şi Vaio Pro 13) la rezoluţie full HD, iar cel mai uşor model cântăreşte doar 0,87 kilograme, în timp cel mai greu, la 1,06 kilograme, este mai uşor decât cel mai uşor Macbook Air, notează PocketLint.

image

La interior, Sony Vaio Pro are un procesor Intel Haswell, noua lansată famiilie de procesoare, 8GB de memorie RAM şi suportă stocare pe SSD până la 512GB. Desigur, sunt nelipsite porturile USB, HMDI, cititorul de carduri SD şi conexiunea la Internet prin WiFi. Există şi Bluetooth 4.0, împreună cu NFC.

Intel Haswell este promovată drept o familie de procesoare atente cu bateria şi conform menţiunilor Sony în Vaio Pro se va vedea foarte bine acest lucru. Sony Vaio Pro de 13 inci va rezista până la 8 ore cu o singură încărcare, iar Vaio Pro 11 va ajunge la 11 ore. Totuşi, cu o baterie în plus pe care o oferă Sony se poate ajunge la 18 ore, respectiv 25 de ore autonomie.

Cei de la The Verge au avut ocazia să testeze aceste laptopuri şi au venit cu un review. David Pierce, redactorul care semnează review-ul, spune că apreciază autonomia mare şi designul, în special faptul că Sony livrează un produs foarte uşor, dar încă nu este convins că poate bate Macbook Air.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Sony a reuşit, în sfârşit, să combine un ecran touch de înaltă rezoluţie, cu o performanţă decentă, cu o autonomie foarte bună şi cu o carcasă subţire, uşoară. [...] Macbook Air, însă, are succes pentru că fiecare parte din el funcţionează, pentru că are puţine funcţii inovatoare, dar şi mai puţine scăpări. David Pierce, The Verge.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite