Android versus Windows 8: nu ştii care este mai bun? Asus Transformer Book Trio le combină într-un singur gadget

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asus a fost una dintre cele mai active companii de la Computex 2013, dar probabil cel mai surprinzător gadget pe care l-a adus este Transformer Book Trio. Are Android, are Windows 8, două procesoare şi un ecran full HD. Îi mai lipseşte ceva?

Asus a impresionat încă de la început cu linia sa Transformer - ai o tabletă, dar o poţi transforma şi într-un (aparent) laptop. Acum, linia Transformer chiar primeşte un laptop cu Book Trio. Are, în primul rând, Windows 8 pentru care a fost inclus în gadget un procesor Intel Haswell i7. Apoi, are Android pentru care există un procesor Intel Atom, notează The Verge.

Asus Transformer Book Trio mai are şi un ecran de 11,6 inci cu o rezoluţie full HD, iar procesorul pentru Android este, conform producătorul, cel mai performant şi mai atent cu bateria de până acum. Conform Asus, Transformer Book Trio rezistă la 15 ore de utilizare, iar partea de PC station dock are un hard disk de 750GB, cu alţi 64GB pe un SSD în tabletă.

image

Un preţ nu a fost încă menţionat, mai jos de 1.000 de dolari nu va fi oricum, nici data de lansare. Conform ZDNet, aminteşte şi de Lenovo U1, un alt hibrid în stilul Asus Transformer Book Trio, doar că rula peste Android interfaţa Skylight de la Lenovo.

„Ce m-a impresionat la U1 a fost modul în care sistemul schimba automat între Windows şi Skylight când tableta era scoasă din station dock. Nu era doar schimbarea rapidă, ci că două sisteme de operare dintr-un dispozitiv comunica constant între ele“, notează James Kendrick.

Asus Transformer Book Trio este puţin altfel şi, per total, un concept tare interesant. Cu siguranţă va fi un produs dorit, mai rămâne de văzut cât costă. În plus, se pare că Intel reuşeşte tot mai mult să devină un nume de luat în seamă şi pe piaţă mobilă. După parteneriatul cu Samsung, cel mai mare producător de hardware mobil, acum arată că poate dota cu două procesoare diferite un dispozitiv. Va fi un an productiv, pare-se, pentru americani.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

Află mai multe despre Computex 2013: 

GALERIE FOTO Samsung Galaxy Tab 3 cu procesor Intel. Cum arată noile tablete

Asus Zenbook Infinity, un ultrabook învelit în Corning Gorilla Glass 3

Asus, la primul phablet: FonePad Note are dotări foarte bune sub 6 inci de ecran

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite