Ecranul unui Galaxy Note 7 e aproape la fel de scump ca un smartphone nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy Note 7 nu e un telefon ieftin, iar ecranul acestuia e poate cel mai bun de pe piaţă: AMOLED curbat. Totuşi, asta îi creşte şi preţul de înlocuire.

Conform oficialilor Samsung din Statele Unite, procesul de înlocuire al ecranului de la Galaxy Note 7 vă costă 270 de dolari. După înlocuire, telefonul va arăta ca nou şi, dacă vă interesează partea de anduranţă, va fi la fel de capabil să reziste la scufundări. Pe de altă parte, OnePlus 3, un telefon de top, cu 6GB RAM în loc de 4 ca în cazul Note 7, costă, de nou, cu aproximativ 100 de dolari mai mult decât ecranul phabletului Samsung.

Alternativa, în mod previzibil, implică asigurarea telefonului pentru accidente. Aceasta este deja oferită în România de cea mai mare parte a operatorilor. Samsung oferă propriul sistem de asigurare cu 130 de dolari, care include două distrugeri accidentale pe o perioadă de doi ani.

La fel ca la Casco însă, în momentul în care v-aţ spart ecranul, pe lângă taxa iniţială de 130 de dolari, veţi fi nevoiţi să plătiţi şi franciza cu 80 de dolari, ajungând practic la un discount de 60 de dolari faţă de taxa obişnuită. Preţurile acestea sunt foarte mari, ţinând cont că dispozitive premium precum OnePlus 3 sau cele de la Xiaomi ori Huawei au un preţ similar înlocuirii ecranului de pe Galaxy Note 7. Mai multe detalii despre problemele ecranului de pe noul Galaxy sunt aici

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite