Black Friday 2015 aduce reduceri de până la 80% la QuickMobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Black Friday, QuickMobile va avea în oferţă iPhone 6s. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
De Black Friday, QuickMobile va avea în oferţă iPhone 6s. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

QuickMobile a anunţat campania de Black Friday 2015 pentru weekend-ul 20-22 noiembrie şi promite reduceri de până la 80%.

Campania de Black Friday 2015 a QuickMobile se adresează şi clienţilor internaţionali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar magazinul a pregătit stocuri în valoare de cinci milioane de euro. Printre produsele care vor fi disponibile cu preţ redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 edge, tableta Nokia N1, dar şi accesorii de lux, precum Moschino şi Gucci.

Va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Mai mult, QuickMobile va lansa, în perioada 20 - 22 noiembrie, o promoţie foarte avantajoasă pentru clienţii care plătesc online, cu cardul. Aceştia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii. Toţi cei care finalizează o comandă în magazinul online în perioada Black Friday vor intra automat într-un concurs. Câştigătorul va fi extras prin tragere la sorţi, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6s.

În cele trei zile de reduceri, QuickMobile se aşteaptă ca numărul de vizitatori pe site să crească cu 400%. Printre modelele de smartphone-uri premium care vor fi disponibile cu preţ redus se numără  Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy Note 5 sau Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM. Cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substanţială, drona DJI Inspire 1 PRO, costă în mod normal 24.999 de lei.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite