Articol publicitar

Reduceri de până la 80%. Ceasuri de lux. Banii înapoi pe loc.  Black Friday, pe scurt, la WatchShop.ro!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

WatchShop.ro comercializează online ceasuri originale încă din 2009, ajungând în 2014 la o cifră de afaceri de aproape 1 000 000 eur. Black Friday ia amploare de la an la an.

De aceea, în 2015, WatchShop.ro îşi propune să vină în întâmpinarea clienţilor cu promoţii care să le depăşească aşteptările!

Cel mai mare magazin online de ceasuri din România va avea anul acesta în ofertă peste 1000 de ceasuri, accesorii şi bijuterii, cu reduceri de până la 80%, de la brandurile cele mai cunoscute şi îndrăgite: Casio, Seiko, Citizen, Festina, Orient, Tissot, Swatch, Fossil şi multe altele!

Nivelul de multumire este cel mai important în relaţia pe care o avem cu potenţialii clienţi. Motiv pentru care, pe lângă beneficiile existente (precum retur 365 de zile sau puncte de fidelitate), pentru comenzile efectuate în perioada 1-19 Noiembrie primeşti înapoi diferenţa de bani, dacă produsul cumpărat de tine intră in promoţia de Black Friday!  Te aşteptăm AICI cu toate detaliile!

Anul trecut am avut la vânzare de Black Friday ceasuri Rolex. Anul acesta vom avea o întreagă secţiune dedicată numai ceasurilor de lux. În această secţiune, pe lângă branduri precum Longines, Rado, Tag Heuer, vom avea şi câteva surprize, pe care vă invităm să le descoperiţi în data de 20 Noiembrie! Tot ce vă putem spune este că cel mai scump produs va depăşi valoarea de 100.000 RON!

Anul acesta, de Black Friday, îţi recomandăm să aştepţi coletul acasă, chiar dacă showroomul din Şos. Mihai Bravu 251-253 va fi deschis între 09:00 -19:00 atât Vineri, 20 Noiembrie cât şi Sâmbată 21 Noiembrie. Nu vei aştepta mult coletul, pentru că ne-am propus să livrăm majoritatea comenzilor în 2 zile lucratoare!

Ne vedem pe 20!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite