Abonamentele 5G devin disponibile și utilizatorilor YOXO

0
0

YOXO, primul abonament de mobil 100% digital din România, administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, oferă de acum utilizatorilor acces la rețeaua 5G a Orange.

image

O funcționalitate solicitată de peste o treime dintre utilizatorii care au participat în trimestrul 2 la studii de piață, devine disponibilă clienților YOXO care primesc acces la cele mai mari viteze de internet mobil și o experiență digitală îmbunătățită.

Lansat ca un abonament 100% digital pe care clienții îl pot personaliza în funcție de preferințe și nevoi, YOXO a devenit în numai 2 ani un serviciu complet și un ecosistem divers în care clienții au parte de oferte, discounturi și vouchere în marketplace-ul YOXO Dealz. Utilizatorii pot cumpăra telefoane noi sau recondiționate din magazinul YOXO și au la dispoziție functionalități precum portarea digitală sau eSIM, totul direct din aplicație.

Odată cu lansarea 5G, clienții care optează pentru abonamentul cu 150 GB vor avea parte de cel mai rapid internet mobil, cu viteze maxime de descărcare de până la 1,2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps. 

Cu ajutorul tehnologiei 5G, utilizatorii au parte de viteze mari la navigarea pe internet, stabilitate mai bună a conexiunii în locurile aglomerate, dar și de o nouă experiență în redarea conținutului VR sau a jocurilor de înaltă rezoluție.

Dacă prin intermediul 4G un fisier de 1 GB poate fi descărcat în 89 de secunde, prin intermediul 5G, același fisier poate fi descărcat în doar 8 secunde. Astfel, aplicațiile, site-urile web și dispozitivele smart de acasă pot fi accesate aproape instantaneu.

Serviciul de internet 5G este disponibil atât clienților noi cât și celor deja existenți care au activat abonamentul YOXO 150 GB. Aceștia benefiază automat de acces la rețeaua 5G, în timp ce clienții cu abonamente de 50 și 100 GB au acces în continuare la acoperirea rețelei 4G/4G+. Clienții care au nevoie și de un dispozitiv compatibil 5G au parte în magazinul YOXO de o selecție de telefoane, prețuri și posibilitatea de a achita cu cardul de debit în 3 sau 4 rate fără dobândă.

Abonamentul YOXO 150GB cu viteza 5G funcționează în rețeaua Orange 5G, ce este disponibilă astăzi în 20 de orașe precum Sibiu, Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit în proporție de 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri