S-a lansat serviciul gratis de taximetrie pentru angajaţii mahmuri din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna cadourilor, o companie englezească pune la dispoziţie salariaţilor plecaţi dimineaţa, de la chefuri, un taxi care să-i transporte gratis la serviciu . Pe lângă cursă, la bordul maşinii, clienţii primesc suc de portocale, ochelari de soare şi pastile pentru migrene.

Kabuto Noodles, firma care produce şi distribuie paste făinoase în Londra, a lansat un serviciu cel puţin neobişnuit pentru angajaţii petrecăreţi, care însă trebuie să ajungă dimineaţa la muncă. 

Dornici să dea o mână de ajutor oamenilor în perioada Sărbătorilor, reprezentanţii companiei britanice s-au gândit să lanseze un serviciu gratuit de taximetrie pentru toţi petrecăreţii, relatează „The Huffington Post“.

Ameţiţi şi distraţi, clienţii pot comanda online, pe site-ul companiei, sau prin telefon o cursă gratuită. Odată ajunşi în maşină, aceştia sunt îndemnaţi să mănânce supă cu tăiţei sau să bea suc de portocale, cu muzică relaxantă pe fundal. Dropsurile cu mentă pentru o respiraţie proaspătă şi ochelarii de soare sunt aşezaţi pe bancheta din spate. Iar dacă durerea de cap persistă, clienţii sunt liberi să caute cutiile cu medicamente. 

Kab-U-To Work, aşa cum a fost supranumit serviciul, fucţionează de pe 11 decembrie.

„De săptămâna trecută până acum am transportat 30 de persoane. Avem agenda plină până în Ajunul Crăciunului, cu peste 500 de persoane care ne-au solicitat serviciile online“, a declarat Ali Maynard, directorul companiei din Londra.

image

Potrivit informaţiilor existente pe site-ul firmei, serviciul gratis de taximetrie va funcţiona numai în Londra, până în preajma Crăciunului, urmând ca din 2014 taxiurile pentru angajaţii mahmuri să circule şi în alte metropole. „Cel mai probabil, ne vom extinde în Bristol şi celelalte oraşe vecine. Am dori să ajungem şi în State, la New York“, a adăugat Maynard.

image
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite