Mesaje de Florii. Urări pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui de Florii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Mesaje de Florii. Creştinii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Floriile, ziua în care, în mod tradiţional, persoanele cu nume de flori îşi aniversează onomastica.

Mesaje de la mulţi ani de Florii pentru:

Viorica, Florentina, Florica, Floarea, Florina, Florin, Viorel, Florian, Florea, Florentin şi pentru toţi cei care au nume de floare.

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De ziua ta îţi dăruiesc un buchet de flori. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Ca floarea de primăvară să te ridici, să te scuturi de iarnă şi să înfloreşti până la cer. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, sărbătorind un Floricel!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Astăzi este ziua florilor şi am rugat adierea vântului să îţi dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale şi arome inspititoare. Îţi doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani! Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulţi ani” unei alte flori!

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Eşti cea mai preţioasă floare a vieţii mele! La Mulţi Ani!

Urări  şi SMS-uri cu mesaje de Florii

De ziua numelui tău, celebrată în această minunată zi sfântă de Florii, primeşte în dar din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci! La mulţi ani 

La mulţi ani şi fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Să ai o zi minunată, senină şi fericită ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să-l cinsteşti cu fericire! La mulţi ani! 

La mulţi ani de ziua numelui! Să fie luminoasă, plină de iubire şi fericire, la fel ca toate zilele care urmează. 

De ziua ta, toate florile din lume îţi urează ”La mulţi ani”. 

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite