Horoscopul perioadei 7 -13 aprilie 2017

0
0
Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun pentru Capricorni.
Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun pentru Capricorni.

Relaţional, lucrurile încep să revină la normal pentru Balanţe. Nativele Leu care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardiovasculare, pot avea probleme serioase. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

Toată impulsivitatea nativelor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, soluţiile simple le pot transforma în mici vedete, dar lor nu li se urcă la cap. Ies în evidenţă prin ceea ce spun. Nici financiar nu stau rău, numai să nu devină cheltuitoare. În privinţa sănătăţii, răcelile şi durerile de dinţi sunt la ordinea zilei!

Taur

Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să piardă un job sau au impresia că nu sunt remunerate pentru efortul lor. Financiar, avantajatele săptămânii sunt acelea care vor şti ce şi cum să negocieze. În ceea ce priveşte sănătatea, ar putea avea probleme, crizele biliare fiind una din probleme - deci atenţie la ceea ce mâncaţi!

Gemeni

Afectiv şi relaţional se iscă unele furtuni în paradis, în cazul tinerelor mai ales, ele au cu cei din familie o inadecvare a dorinţelor. Cheltuieli care pentru rude nu au justificare le pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul. Şi profesional se remarcă destul de multă instabilitate şi dispute cu colegii mai vârstnici. Financiar, le sugerez să fie atente la cheltuieli şi la chilipiruri.

                                     AFLĂ CE-ŢI REZERVĂ ASTRELE AICI.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite