Horoscop 28 februarie - 6 martie. Fecioarele singure pot întâlni pe cineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 februarie - 6 martie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 28 februarie - 6 martie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Fecioară îşi pot întâlni jumătatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveţi nevoie de aprobarea partenerului sau asociatului în ce alte colaborări doriţi să faceţi, iar dacă ţintiţi rezultate benefice,trebuie să negociaţi, să mediaţi, abilitate şi multă diplomaţie deoarece primul impuls al acestuia este să caute nod în papură.

Vin evenimente, unele mai puţin plăcute, pentru cei care doresc să plece în străinătate pentru că e posibil să li se amâne planurile de vacanţă, ori, ajunşi acolo, să rămână dezamăgiţi.

Deşi sunteţi cuprinşi de o energie dinamică, a lua decizii financiare acum va fi marea provocare. Veştile  vor fi în concordanţă cu dorinţele voastre, iar pentru cheltuieli, chiar dacă ele depăşesc imaginaţia voastră, o să găsiţi resurse ascunse.

Poate că e nevoie să nu neglijaţi pe cei dragi, să evitaţi tensiunile ce se pot ivi în familie, mai ales cu rudele, cu părinţii! Se pare că unul măcar poate avea nevoie de suportul vostru, nicidecum de o tensiune.

Casa muncii şi a sănătăţii în schimb este bine aspectată, aşa încât vă puteţi asuma responsabilităţi în plus.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Starea voastră este atât de misterioasă şi mistică încât doar acelaşi tip de persoană vă poate înţelege. Prin urmare, dacă v-aţi  stabilit în minte un partener ideal, dacă rămâneţi în continuare acasă şi refuzaţi să vă întâlniţi cu prietenii, atunci situaţia dezamăgitoare a vieţii personale va fi prelungită până la sfârşitul  lunii februarie. Vă recomand un pic mai multă detaşare de problemele de lucru şi de responsabilităţi pentru a crea o relaţie puternică cu cineva. Cercul de interese trebuie extins, dar nu uitaţi de prudenţă. În caz contrar, persoane viclene vor prelua rapid ideile voastre de afaceri.

Cei singuri, dar care au mai trecut cândva printr-un mariaj necorespunzător, au acum ocazia să-şi acorde a doua şansă, pentru că pot întâlni persoane pe care merită să le cunoască mai bine.

Creativitatea e maximă, iar dacă vă axaţi pe ea, aţi putea câştiga ceva bănuţi din asta.

Relaţiile cu străinătatea sunt favorabile sau chiar poate veţi călători departe de locul de domiciliu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Cu răbdare şi ceva efort, într-adevăr, acum veţi putea face faţă sarcinilor pe care nu le-aţi  rezolvat înainte. E necesar sa revizuiţi cu atenţie unele dintre opiniile si principiile voastre, mai ales pentru a evalua dacă acestea sunt cu adevărat atât de valoroase pe cât aţi crezut şi dacă ele pot depăşi efortul de care dispuneţi dacă alegeţi să le urmaţi.

Principala dilemă va fi cauzată de probleme materiale, iar un sentiment de stabilitate şi încredere în viitor devine pentru voi nu doar o vorbă goală, ci chiar o nevoie urgentă. Dar nu uitaţi: urmărind doi iepuri deodată, nu puteţi să prindeţi nici măcar unul. Prin urmare, prioritizaţi în mod clar ce doriţi vizavi de ce aveţi nevoie şi  abia apoi luaţi o decizie-de exemplu, faceţi trecerea la un alt loc de muncă. Să reţineţi că pentru riscuri, acţiuni nesăbuite, mai ales materiale, nu este momentul potrivit de asumare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veţi fi obligaţi să staţi faţă în faţă cu întrebări majore, iar răspunsurile le puteţi găsi în trecutul vostru. Consultaţi-vă experienţa, analizaţi-vă greşelile şi, de această dată, veţi reuşi. Veţi petrece mult timp în public, participând la negocieri, contracte, activităţi publice. Cu toate acestea, dorinţa de a vă impune punctul de vedere, ignorând pe ceilalţi, precum şi tendinţa spre litigii, pot încălzi periodic situaţia, atât în sfera de afaceri, cât şi în căsătorie.

Va trebui să vă ocupaţi de un număr mare de oameni, să operaţi cu un volum mare de informaţii care să stimuleze activitatea mentală, dar va crea o apăsare asupra sistemului nervos. Vin idei noi şi planuri neobişnuite, dar ele sunt promiţătoare. Pentru a lua deciziile corecte, veţi avea nevoie de o viziune de perspectivă şi o gândire strategică. Veţi câştiga credibilitate şi autoritatea va lucra pentru voi, asigurând încrederea partenerilor şi aducerea oamenilor de care aveţi nevoie.

Află pe Click! ce le aşteaptă pe celelalte zodii

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite