Cum afectează Super Luna sângerie cu flori, din 26 mai, fiecare semn zodiacal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eclipsa totată de Lună are loc pe 26 mai FOTO Shutterstock
Eclipsa totată de Lună are loc pe 26 mai FOTO Shutterstock

Singura eclipsă totală de Lună din acest an are loc pe 26 mai 2021. Din punct de vedere astrologic, va avea impact asupra aspectului fizic, minţii şi spiritului. Ce să faci ca să nu te încarci cu emoţii fulgerătoare, care te pot face să îţi întorci viaţa cu susul în jos?

Astrologul Lisa Stardust spune că Super „Luna de sânge cu flori ‟ (numită astfel, pentru a reflecta abundenţa de flori a primăverii) va avea loc pe 26 mai. Acest fenomen face parte dintr-o serie de eclipse, care au început primăvara trecută şi care ne-au trezit sufletele şi mintea, pentru a acţiona spre schimbare. Din punct de vedere spiritual, eclipsele de Lună sunt despre aprecierea şi onorarea corpului, a minţii şi a spiritului.

Această eclipsă se va desfăşura în semnul de foc al Săgetătorului, în opoziţie cu Soarele, din Gemeni. Săgetătorul este un semn zodiacal care caută adevărul, care va merge până la capătul lumii pentru a dobândi cunoştinţe – acest lucru ne va forţa să devenim oneşti cu noi înşine şi cu ceilalţi. În loc să amânăm sau să ignorăm situaţiile, vom fi împinşi cosmic să ne ocupăm de ele şi să ne confruntăm cu chestiuni care au fost băgate sub covor, începând cu 26 noiembrie 2019, ultima Lună nouă din Săgetător.

Află aici cum poţi să valorifici puterea Lunii sângerii, conform semnului tău zodiacal!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite