Cu această mască obţii un efect natural de botox

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti aspectul tenului şi te-ai gândit la celebrul botox, află cum poţi să obţii acelaşi efect cu bani mai puţini şi chiar la tine acasă!

Unul dintre tratamentele cosmetice populare în rândul femeilor, botoxul are efecte minunate asupra pielii. Însă preţurile nu sunt deloc uşor accesibile pentru toate categoriile sociale, astfel că dacă îţi doreşti o astfel de intervenţie şi nu dispui de un buget mare pentru ea, încearcă efectul de botox natural oferit de natură.

Tratează ridurile şi oferă-i tenului tău strălucirea dorită aplicând săptămânal o mască cu efect de rejuvenare facială. Conform site-ului fitnessandhealthyworld.com, poţi să ai parte de o alternativă a acestei terapii ajutându-te de produse naturale pe care le foloseşti de obicei la tine în bucătărie.

Ce conţine masca cu efect de botox

Tot ce ai nevoie este: 1-2 linguri de mălai, 5 linguri de suc de morcovi şi o lingură de smântână.

Pune într-un vas 150 ml de apă împreună cu mălaiul şi lasă să fiarbă la foc mic amestecând constant astfel încât să nu se ardă, până când se îngroaşă.

Se ia apoi de pe foc şi se lasă la răcit, după care se adaugă sucul de morcovi şi smântâna amestecându-se bine pentru a obţine o pastă omogenă.

Află pe Clicksanatate.ro cum să aplici masca!

Greşeli pe care le faci zilnic şi-ţi afectează vederea

Ce ne îmbolnăveşte mintea?

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite