Cele mai ciudate 20 de legi sexuale din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mod surprinzător, în topul statelor cu cele mai multe interdicţii stipulate în lege, pentru diverse activităţi sexuale, Statele Unite ale Americii sunt pe primul loc. În continuarea listei se află statele musulmane, unde nerespectarea cerinţelor islamice privind obiceiurile sexuale este pedepsită, deseori, cu moarte.

1. Dacă în credinţa islamică se spune că, dacă l-ai servit pe Allah în timpul vieţii, te aşteaptă 72 de virgine în Rai, există o insulă în vestul Oceanului Pacific unde dezvirginarea tinerelor femei este chiar un "job full-time". Pe insula Guam, există bărbaţi care umblă din loc în loc şi dezvirginează fetele contracost, în condiţiile în care o fată virgină nu se poate căsători.

Citeşte şi: Ciudăţeniile sexuale ale anului 2009

2. Pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii, este interzis prin lege folosirea creaturilor pe cale de dispariţie, cu excepţia insectelor, în decoruri sexuale private sau publice, în spectacole sau expoziţii care afişează relaţii sexuale între specii. "Insectofilii se pare că au fost mai eficienţi în procesul de lobby", scrie Coed Magazine, care citează medicalinsurance.org.

3. În oraşul Cali, din Columbia (America de Sud), femeile au voie să facă dragoste numai cu soţii lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeaşi încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriţi.

Află care sunt celelalte 17 legi sexuale bizare din lume, pe adevarul.es

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite