Surprize neplăcute pentru turiștii români din Grecia. Unele taverne impun consumație minimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. An de an, plajele grecești sunt pline de români, care lasă acolo sume mari de bani. Pe rețelele de socializare, oamenii împărtășec deseori exeriențele pe care le-au avut acolo, mai mult sau mai puțin plăcute.

Vacanțele în Grecia sunt preferatele românilor
Vacanțele în Grecia sunt preferatele românilor

Un român care merge în Grecia de 15 ani a scris pe Facebook despre surpriza neplăcută pe care a avut-o anul acesta, în vacanță. El a fost deranjat de faptul că la o tavernă i s-a impus o consumație minimă pentru fiecare persoană

Din păcate în această seară am fost la restaurantul Se Seoula din Skala Prinos unde ne-au impus o consumație de 20 euro de persoană, ceea ce mi se pare wow, să nu poți mânca într-un restaurant ce vrei și de ce suma vrei. Mi s-a părut revoltător, nu mi se pare ok să ajungă să se poarte cu noi, cei care am ridicat această insula așa. Cu părere de rău, după 15 ani, nu mai dorim să venim pe această insula comercială”. a scris acesta pe Forum Thassos.

Comentariile nu au întârziat să apară. În timp ce unii au susținut părerea românului, alții susțin că nu e singurul loc din lume în care se practică asta, iar alții spun că e doar un caz izolat.

Păreri pro și contra

Vă dau dreptate! Cei care vin prima sau a doua oară probabil nu au cu ce face comparație, dar pentru noi care venim în Thassos pentru a 12-a oară lucrurile stau cu totul altfel! După 4 zile petrecute pot trage concluzia că am cam devenit vaca de muls a grecilor, iar serviciile sunt net inferioare anilor trecuți! Pentru noi e un loc de suflet, dar cu siguranță nu vom reveni prea curând! Dezamăgitor!”, a scris un utilizator, citat de Ziare.com

Și în Lefkada unde am fost noi împreună cu 4 ani în urmă este acum consumație minimă impusă, inclusiv la partea de bar cu rezervare…vremuri noi, obiceiuri noi. Vă pupăm și vă dorim vacanță frumoasă!”, a scris un altul.

Știu restaurantul și este singurul de la care am plecat fără să comand ceva. Înțeleg perfect frustrarea”, a menționat un alt turist, în timp ce altul a arătat că nu toate tavernele sunt la fel.

Ce treabă are insula și locuitorii ei cu o tavernă de slabă calitate? Nu toate tavernele sunt ok, nu toți grecii sunt ok, nu toți românii sunt ok, nu toți turiștii sunt ok.”

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite