Test Drive: Citroen C4 Cactus, un nou crossover de oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Citroen C4 Cactus
Noul Citroen C4 Cactus

Citroen a lansat un nou crossover de oraş pe piaţa românească, modelul C4 Cactus, ce se alătură modelelor chic, o prezenţă distinctivă prin design şi 21 de variante de personalizare.

Ca estimari vanzari, Trust Motors, importatorul Peugeot si Citroen in Romania, se asteapta la circa 250 de exemplare pana la finalul anului 2015, o cifra apropiata de vanzarile crossoverului Peugeot 2008, lansat anul trecut. Printre concurentii Citroen C4 Cactus se afla modelul japonez Nissan Juke care are vanzari similare si modelul Renault Captur care are vanzari de peste 1.500 de unitati anual.

Noul crossover urban, Citroen C4 Cactus atrage atentia prin cateva lucruri noi, airbump pe portiere - niste panouri din plastic care au aer in ele (capsule vidate din poliuretan termoplastic) si pot rezista usor unor incidente minore sau lamelele stergatoarelor prin care iese lichidul de spalat parbrizul, o inventie care permite stergatoarelor sa fie pline de apa cand sterg si nu ne impiedica nicio fractiune de secunda vizibilitatea precum in cazul masinilor traditionale.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite