Range Rover Sport s-a lansat oficial în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
range rover sport

A treia generaţie a modelului Range Rover Sport a fost lansat oficial în România. Modelul va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2022, iar preţul de pornire pentru varianta 3.0 diesel 250CP MHEV este de 78.700 euro + TVA.

Noul Range Rover Sport este cea mai dinamică versiune a SUV-ului de lux a mărcii Land Rover, fiind dotat cu tracţiune integrală Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) şi cele mai noi tehnologii Land Rover, pentru toate tipurile de teren.

Modelul este produs exclusiv în Marea Britanie, la uzina din Solihull, locaţie cu traditie in ceea ce priveste producţia modelelor Land Rover. Modelul va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2022, conform estimărilor producătorului, iar preţul de pornire pentru varianta 3.0 l diesel 250CP MHEV este de 78.700 euro + TVA.

Vor fi disponibile si două versiuni de motorizări plug-in hybrid, cu o autonomie complet electrică de până la 113 km - P440e şi P510e. Doritorii vor putea alege între motorizarea 3.0 l diesel MHEV de 250CP, 300CP şi 350CP şi motorizarea 3.0 l benzină MHEV de 400CP. De asemenea, va intra pe piaţă şi motorizarea 4.4 l V8 benzină 530CP, care atinge 0-100 km/h în doar 4,5 secunde, cu funcţia Dynamic Launch activată. O versiune Range Rover Sport pur electrică se va alătura gamei în 2024.

La nivel de echipare, vor fi disponibile modelele S, SE, Dynamic SE, Dynamic HSE, Autobiography şi First Edition.

„Momentul aşteptat de către iubitorii modelului Range Rover Sport, dar şi de admiratorii brandului din România, a devenit realitate şi s-a concretizat prin lansarea celei de-a treia generaţie a acestui SUV de succes. Precizez că în acest moment ne situăm într-un grup extrem de restrâns de ţări care a avut şansa să prezinte clienţilor locali noul Range Rover Sport. Fără îndoială, noua versiune reprezintă nu doar un vârf tehnologic, ci şi materializarea noilor direcţii de design care atrag şi mai mult prin simplitate, rafinament şi calitatea materialelor. Suntem pe deplin convinşi că cele 1855 de unităţi vândute din modelul anterior au pregătit un teren propice pentru continuarea vânzărilor într-un ritm şi volum ascendente, conform cu noile strategii Modern Luxury şi Reimagine promovate recent de către producător.”, a declarat Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite