Noua Alfa Romeo Giulia porneşte în România de la 28.425 Euro + TVA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alfa Romeo renaşte, şi face acest lucru extrem de frumos. Unul din primii paşi se numeşte Giulia, o berlină care înlocuieşte modelul 159. Alfa Tomeo Giulia a sosit în România, va putea fi admirată în perioada 20-30 octombrie la Salonul Auto Bucureşti găzduit de complexul Romaero Băneasa.

Noua Alfa Romeo Giulia va fi oferită în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce şi Quadrifoglio) şi şase variante de motorizare: 2.2 Diesel cu 150 CP, 180 CP şi transmisie manuală cu şase trepte sau automată cu opt trepte şi tracţiune spate; 2.2 Diesel de 210 CP cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.2 benzină de 280 CP, cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0 benzină turbo de 200 CP sau 280 CP şi transmisie automată în opt trepte şi tracţiune integrală, 2.9 V6 BiTurbo benzină cu 510 CP si cutie manuală cu şase rapoarte sau automată în opt trepte.

În echiparea de bază, Giulia porneşte de la 31.583 E + TVA (28.425 Euro + TVA cu discount de lansare), pentru versiunea de motorizare 2.2 JTDM/150 CP, cu transmisie manuală în 6 trepte şi tracţiune spate, şi include dotări de confort şi funcţionalitate precum: sistem Start & Stop, climatizare automată pe două zone, geamuri anterioare şi posterioare acţionate electric, închidere centralizată cu telecomandă, oglinzi încălzite, sistem multimedia Alfa Connect de 6.5“, volan îmbrăcat în piele, comenzi audio pe volan, lumini de zi şi stopuri LED, Cruise Control cu limitator de viteză, senzori de ploaie, lumini de curtoazie în uşi, jante din aliaj pe 16”, sistem Alfa DNA.

Nivelul de bază oferit de noua Giulia oferă o gamă extinsă de echipamente standard. Acestea includ noi sisteme de siguranţă activă precum: Integrated Brake System, airbag şofer şi pasager, airbag-uri laterale faţă, windowbags, FCW (Forward Collision Warning cu funcţie Autonomous Emergency Brake), LDW (Lane Departure Warning), tetiere anterioare active, TMPS.

Pachetul de dotări standard este completat de versiunea Super cu elemente exclusive de interior şi exterior: tapiţerie din material textil şi piele în trei culori, praguri cu inserţii din aluminiu, ţeavă de eşapament cu ieşire dublă cromată şi jante de 17 inchi din aliaj.

Veloce aduce scaune sport cu tapiţerie din piele şi scaun şofer reglabil electric în 6 direcţii cu memorie, volan sport îmbrăcat în piele şi încălzit, faruri Bi-Xenon, jante din aliaj pe 18” cu design turbină, inserţii interioare din aluminiu, etriere colorate, pedalier sport din aluminiu.

Vârful de gamă Quadrifoglio plusează cu elemente de stil şi funcţionale menite să amplifice senzaţiile sportive şi caracterul sofisticat al noii Giulia: acestea includ scaune sport cu tapiţerie din piele şi Alcantara, volan sport cu buton roşu Start/Stop, inserţii de fibră de carbon la interior, spoilere aero la exterior, funcţii de siguranţă şi confort care includ BSM (Blind Spot Monitor) şi o cameră pentru mers înapoi, precum şi faruri cu Xenon de 35W cu tehnologie AFS. 

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite