Cadillac va lansa trei modele SUV până în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marca de lux a constructorului american General Motors a realizat cât de importante sunt în acest moment automobilele de tip SUV şi a accelerat intens dezvoltarea modelelor corespondente acestor segmente.

Conform unui raport Reuters, marca americană Cadillac îşi va îmbogăţi portofoliul cu mai multe modele până în anul 2017, pentru a face faţă concurenţei germane premium. Majoritatea modelelor noi ce vor fi lansate de compania din Detroit se înscriu în segmentul crossover, unul extem de competitiv în acest moment pe piaţa internaţională.

Acelaşi raport citează surse din cadrul furnizorilor Cadillac, ce susţin că marca americană va prezenta nu mai puţin de şase modele noi sau actualizate înainte ca micile SUV-uri americane să vadă lumina zilei. Practic, inginerii de peste Ocean lucrează intens pentru a extinde considerabil portofoliul brandului american.

Primul model vizat de această aliniere la trendul SUV-crossover al pieţei este SRX, care va primi un înlocuitor în anul 2016. Ulterior, Cadillac va prezenta încă două modele din aceeaşi categorie, unui mai mic în dimensiuni decât SRX şi altul mai mare. Acestea vor fi comercializate în Statele Unite ale Americii şi China, planurile pentru Europa fiind încă necunoscute.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite