5 ponturi pentru a fi mereu „perfectă” la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu vei da niciodată greș cu ținutele alb/negru
Nu vei da niciodată greș cu ținutele alb/negru

De multe ori, ținuta pe care trebuie să o adopți la birou îți poate cauza dileme majore în diminețile în care ești oricum în întârziere. Tocmai pentru a evita astfel de situații, iată câteva ponturi care te vor ajuta să apari zilinic în fața șefilor ca fiind o persoană serioasă, responsabilă, dar nu rigidă.

Fustele scurte, decolteurile generoase sau pantalonii scurţi nu au ce căuta printre hainele tale de muncă. Dacă vei adopta astfel de ţinute, colegii tăi, dar şi şefii, te vor percepe ca pe o femeie care arată bine şi atât. Chiar dacă eşti o persoană capabilă, nu vei mai reuşi să te faci remarcată. Fusta scurtă va vorbi în numele tău. Aşa că, încearcă să-ţi alcătuieşti câteva ţinute special destinate biroului. Nu trebuie să te îmbraci numai în haine negre şi largi pentru a nu arăta sexy, însă trebuie să găseşti un echilibru, scrie eva.ro.

1. Fustele creion până la genunchi te vor face să te simţi sexy, dar să ai un aer serios. O astfel de fustă se potriveşte cu cămăşi de inspiraţie masculină şi cu o curea care să-ţi marcheze talia. Alege modele în care să te mişti uşor, care să nu fie foarte strâmte.

2. În zilele mai lejere, poţi alege o ţinută formată dintr-o pereche de pantaloni casual purtaţi cu un sacou mai sobru. Pantalonii din stofă, de inspiraţie masculină, sunt ideali pentru birou. Şi, ca să-ţi mai îndulceşti look-ul, asortează o cămaşă feminină, din voal.

3. O rochie de inspiraţie anii '60, cu pliseuri în partea de jos, te va face să arăţi foarte feminină, dar responsabilă în acelaşi timp. 

4. Nu renunţa la jeanşi. Însă, adoptă modele clasice, fară rupturi, ţinte sau decoloraţi. Se potrivesc foarte bine la cămăşi, dar şi la tricouri simple, din bumbac.

5. Nu purta tocuri înalte, parfum foarte puternic sau un machiaj strident. Încearcă să nu te încarci cu prea multe accesorii şi mai ales cu cercei lungi şi brăţări care fac zgomot.

Ai mare grijă ca hainele tale să fie mereu aranjate, călcate, să ai mereu un aer îngrijit. De asemenea, este foarte important să-ţi alegi haine care să se potrivească personalităţii tale. Este foarte important să te simţi bine în acele haine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite