5 motive pentru care femeia este considerată cu adevărat atrăgătoare după vârsta de 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Anne Hathaway, 32 de ani. FOTO
Actriţa Anne Hathaway, 32 de ani. FOTO

Nu degeaba se spune despre femei că la 30 de ani se află în momentul maxim al puterii de seducţie. Dacă la 20 de ani sunt apreciate mai ales pentru tinereţea lor şi pentru frumuseţe, experienţa câştigată până la depăşirea pragului de 30 de ani le desăvârşeşte într-o mulţime de sensuri.

În drumul spre vârsta de 30 de ani, o femeie devine mai încrezătoare, înţelege ceea ce doreşte de la o relaţie de cuplu şi mai ales cum să se pună în valoare etc. Cu cât reuşeşte să bifeze mai multe din aceste obiective, cu atât devine mai atrăgătoare în ochii sexului opus.

Iată 5 motive pentru care psihologii consultaţi de publicaţia Woman's Health consideră că femeia ajunge la apogeul puterii sale de atracţie după ce împlineşte 30 de ani:

Învaţă să-şi impună opiniile

Dacă la 20 sau 25 de ani, o femeie încearcă să fie acceptată de cei din jur şi rareori refuză ceva, chiar dacă nu este de acord sau nu-i fac plăcere anumite lucruri, până la 30 de ani învaţă deja să spună „Nu” mai des. Şi învaţă că nu este o persoană dezagreabilă pentru că nu este de acord cu toată lumea, ci că opinia ei contează şi că ştie mult mai bine ce este mai bine pentru ea. 

Se acceptă aşa cum este

La 30 de ani, în general, o femeie reuşeşte să se împace cu propria persoană, să se accepte cu bune şi cu rele, dar mai ales pretinde acelaşi lucru şi de la cei din jur. La acest moment din viaţă înţelege că trebuie să se înconjoare de oameni care o apreciază pentru cine este şi o respectă pentru asta.

Ştie cum să înfrunte greutăţile

Dacă la 22 sau 24 de ani ai tendinţa să intri în panică atunci când ceva nu merge aşa cum trebuie, la 30 de ani se presupune că o femeie a învăţat să fie stăpână pe ea şi să înfrunte provocările, conştientă că a depăşit şi alte momente grele. O femeie este mult mai pregătită în acest moment al vieţii să acţioneze în clipe stresante, datorită experinţelor anterioare din care şi-a învăţat lecţia.

Şi-a descoperit stilul personal

Trendurile vin şi pleacă în modă, iar după ani de zile în care o femeie încearcă totul în materie de vestimentaţie, la 30 de ani deja îşi conturează un stil personal, care să o pună în valoare şi să o definească. De la acest moment, orice trend va fi cântărit cu grijă şi adaptat pentru a-i defini personalitatea.

Ştie ce vrea de la o relaţie de cuplu

O femeie care a trecut de 30 de ani ştie că relaţia cu omul iubit va fi una bună dacă îi va spune sincer ceea ce-şi doreşte de la el, fără să-i fie teamă că ar putea să-l piardă. În plus, la 30 de ani este cu atât mai atrăgătoare, cu cât este mai încrezătoare în puterea ei de seducţie, nu se sfieşte să iniţieze sexul, iar toate acestea nu fac decât să-i contureze o imagine extrem de sexy în ochii unui bărbat .


 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite