Ziariştii germani pun la zid naţionala lor: „O ruşine istorică! Nu meritam mai mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Grupa F de la Cupa Mondială s-a detonat bomba! Campioana mondială Germania a fost învinsă de Coreea de Sud cu 2-0 în condiţiile în care avea nevoie de victorie pentru a trece mai departe.

Naţionala lui Joachim Low a făcut un meci modest şi a fost penalizată de Coreea de Sud cu două goluri marcate de asiatici în prelungirile partidei. La meciul de la Kazan, au înscris Young-Gwon Kim ‘90+3 şi Heung-Min Son ‘90+6, primul gol fiind acordat după consultarea VAR.

Suedia a bătut Mexicul cu 3-0 şi a încheiat pe prima poziţie a grupei, nord-americanii au luat locul al doilea, Coreea de Sud a terminat pe trei, iar campioana mondială a cucerit “lingura de lemn” a grupei.
“Nu meritam mai mult!”, a tritrat cotidianul german Bild. “Este o ruşine istorică pentru Germania, care n-a fost niciodată eliminată din faza grupelor. După încă un joc slab, venim acasă cu coada între picioare”, mai scriu jurnaliştii germani.

Este pus în discuţie şi contractul lui Joachim Low, care a fost prelungit înaintea Mondialului până în 2022. Ziariştii germani cred că se impune o reziliere. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite