Vitesse - Ajax: 0-4. „Lăncierii“ s-au calificat în semifinalele Cupei Olandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajax Amsterdam a învins-o vineri pe Vitesse (4-0) în deplasare şi s-a calificat în faza semifinalelor Cupei Olandei.

Ajax Amsterdam a tranşat meciul cu Vitesse din sferturile Cupei Olandei şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Fosta echipă a lui George Ogăraru a câştigat meciul cu 4-0, după ce pierduse duminică în campionat cu 3-2. 

Echipa lui Frank de Boer a deschis scorul prin Hoesen (7'), rezultat cu care a intrat la pauză. Repriza a doua a debutat cu un alt gol al „lăncierilor“, când Lasse Schone (59') a marcat pentru 2-0, iar tabela s-a închis cu „dubla“ lui Sigthorsson (81', 86'). În faza semifinalelor Cupei Olandei s-au mai calificat AZ Alkmaar, FC Zwolle şi PS Eindhoven.

Steaua o va întâlni pe Ajax în 16-imile Europa League în turul din Olanda de pe 14 februarie şi în a doua manşă de pe Arena Naţională, pe 21 februarie.

În vederea meciurilor din Europa League, Ajax s-a întărit cu un jucător de la Barcelona, spaniolul Isaac Cuenca, pentru al cărui împrumut s-au parafat actele chiar joi, în ziua partidei din Cupă.

Ajax: Cillessen - Van Rhjin, Alderweireld, Moisander, Blind - De Jong, Schone, Eriksen - Lukoki (SIghtorsson 75'), Hoesen (Poulsen '71), Boerrigter (Fischer 83'). Antrenor: Frank de Boer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite