Viitor incert pentru Radu Ştefan la Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului italian refuză să-i dubleze salariul fundaşului român, astfel că internaţionalul ar putea ajunge la Manchester City, unde este dorit de Roberto Mancini. Jurnaliştii italieni susţin că: „Pentru Lazio ar fi absurd să-l piardă aşa uşor pe Ştefan“. Şi Kolarov este de partea lui Radu: „Serie A are puţini fundaşi de talia lui“.

Presa italiană a ridicat ieri un semnal de alarmă vizavi de situaţia contractuală a lui Ştefan Radu (24 de ani) la Lazio. Conform site-ului tuttomercatoweb.com, viitorul fundaşului român este incert alături de gruparea „biancocelesti"-lor, întrucât preşedintele Claudio Lotito ezită să-i prelungească acestuia contractul. Înţelegerea fostului dinamovist cu Lazio, adus în 2008 pe „Olimpico" din Ştefan Cel Mare, expiră la 30 iunie 2012.

Impresarii jucătorului, fraţii Becali, au cerut oficialilor laziali, pe lângă lămurirea situaţiei, şi dublarea salariului de 400.000 de euro al jucătorului. „Ar fi absurd ca Lazio să piardă unul dintre stâlpii apărării cu atâta lejeritate", au notat cei de la tuttomercatoweb.com, cu referire la faptul că din vară Radu ar putea negocia cu altă echipă, iar, odată intrat în ultimele şase luni de contract, ar putea-o părăsi gratis pe Lazio. Rezolvarea problemei este aşteptată cu interes de Manchester City, mai scriu italienii, unde Radu este dorit de Roberto Mancini.

Acesta a spus în primăvară despre fundaşul român că este „un jucător interesant, valoros, pe care-l urmăresc de ceva timp". Totuşi, lazialii sunt sfătuiţi de către Alexandăr Kolarov, fostul coleg al lui Radu, transferat în această vară la City, să-l oprească în lot pe internaţionalul român. „În Serie A sunt puţini fundaşi de talia lui Ştefan Radu. Lotito trebuie să fie foarte atent şi să-i propună imediat o prelungire a contractului", a spus sârbul pentru cotidianul „La Repubblica".

Pedepsit de Răzvan?

Aceeaşi publicaţie este de părere că Radu nu a fost convocat la naţionala României, pentru dubla cu Albania şi cu Belarus, fiindcă l-a supărat pe Răzvan Lucescu. Mai exact, italienii pretind că selecţionerul tricolorilor l-ar fi pedepsit astfel pe jucător, care a refuzat de două ori convocarea, iar a treia oară a fost accidentat. „Cele două refuzuri au adus furia federaţiei", a mai notat „La Repubblica".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite