VIDEO Răspunsul tăios al lui Chiricheş pentru o fostă glorie care îl luase la mişto. După calificarea Stelei, criticii de serviciu n-au mai avut semnal la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (stânga) a jucat fabulos cu Ajax, la Bucureşti
Vlad Chiricheş (stânga) a jucat fabulos cu Ajax, la Bucureşti

Pe parcursul perioadei de pregătiri, dar şi după meciul de la Amsterdam, fostele glorii ale clubului din Ghencea i-au făcut praf pe Reghecampf şi pe jucătorii săi. După calificarea de joi seară, oameni precum Anghel Iordănescu şi Liţă Dumitru nu s-au mai auzit la televizor. Totuşi, eroul Stelei nu a uitat de ei.

Vlad Chiricheş a comis mai multe gafe în amicalele din iarnă, iar totul a culminat cu eroarea sa de la primul gol al olandezilor la Amsterdam. Surprinzător, foştii mari jucători ai Stelei, care ar fi trebuit să ştie că orice fotbalist poate traversa şi momente mai puţin faste, l-au făcut praf pe stoperul de 23 de ani.

O ironie ieftină i-a apărţinut lui Marcel Răducanu: „După meciurile cu Ajax, Chiricheş o să valoreze 15 milioane de lei vechi, nu 15 milioane de euro, cât cere Gigi Becali pe el“.

Cum a răspuns jucătorul?

Mai întâi, pe teren, acolo unde a dat o pasă superbă pentru golul lui Latovlevici, pentru ca, în partea secundă, să înscrie un gol magnific.

După meci, Chiricheş a făcut o referire la remarca lui Marcel Răducanu, fără să-i pomenească numele.

„În ultimele două săptămâni, am fost făcut în toate felurile, am fost făcut cu ou şi cu oţet. Dar cred că merit puţin respect. Nu cred că valorez 15 milioane de lei vechi“, a declarat Chiricheş la Digi Sport.

„Ne-am pregătit foarte bine şi a fost şi o atmosferă incredibilă, fanii ne-au purtat pe val, ne-au încurajat tot meciul. Am pregătit meciul foarte bine, ştiam acum ce fac şi i-am blocat. La gol, pur şi simplu, am fost inspirat să ajung în acel loc şi a fost o execuţie inspirată“, a adăugat fundaşul roş-albaştrilor.

VEZI GOLUL SUPERB AL LUI CHIRICHEŞ CU AJAX

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite