VIDEO Neymar, gol magnific: Contestat de fani, brazilianul le-a închis gura cu o „foarfecă“ ireală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce telenovela transferului său la Barcelona s-a încheiat, cel puţin până următoarea perioadă de mercato, vedeta PSG-ului a revenit pe teren şi a arătat că e fotbalist autentic!

Un fotbalist adevărat îşi face treaba pe teren în orice situaţie! Neymar e cel mai bun exemplu în acest sens! Cu siguranţă, acum 126 de zile, mai precis la 11 mai, când a jucat în ultimul meci din sezonul trecut pentru PSG, brazilianul a sperat ca, în vară, se va întoarce la Barcelona. Şi a încercat tot ce era posibil în acest sens! Doar că mutarea nu s-a realizat, aşa că Neymar a fost nevoit să revină tot la Paris, pe „Parc des Princes“.

Şi a fost contestat de suporterii furioşi cărora nu le-a picat bine faptul că Neymar a vrut să plece cu orice preţ. S-au afişat bannere împotriva brazilianului şi împotriva tatălui acestuia, cel care intermediază transferurile sale. Neymar şi-a văzut însă de treabă pe teren într-un meci cu Strasbourg care s-a transformat într-un chin pentru parizieni.

Scorul a rămas 0-0 până în minutul 90+2, atunci când Neymar a adus victoria PSG-ului cu o „foarfecă“ splendidă care a aruncat „Parc des Princes“ în aer şi i-a făcut pe suporteri să strângă repede bannerele afişate împotriva brazilianului.

S-a terminat 1-0, iar după cinci etape, PSG, patru victorii şi o înfrângere, e lider cu 12 puncte. 

VEZI GOLUL MARCAT DE NEYMAR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite