VIDEO Milan se impune contra lui Lazio, scor 3-0. Cele două echipe au făcut rocadă în clasamentul din Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boateng a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Milan contra lui Lazio
Boateng a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Milan contra lui Lazio

AC Milan a câştigat cu scorul de 3-0 meciul disputat pe teren propriu contra lui Lazio în etapa a 27-a din Serie A, rezultat în urma căruia cele două echipe au făcut rocadă în clasament.

Cu Radu Ştefan titlular, Lazio nu a putut opri forcingul lui Milan, care a jucat timp de 90 de minute la capacitate maximă. Venită după rezultate favorabile în ultimele două săptămâni, 2-0 contra Barcelonei în Liga Campionilor şi 1-1 pe terenul lui Inter în Serie A, echipa patronată de Silvio Berlusconi a dovedit că rămâne o forţă în Italia şi că este deopotrivă o pretendentă seriosă pentru a deveni campioana Europei în acest sezon.

Cu Boateng şi Pazzini în zi de graţie, Milan s-a distrat acasă cu Lazio, învingând cu 3-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Pazzini (40 şi 60) şi Boateng (44). În urma acestui rezultat, milanezii au urcat pe locul trei în clasament (48 de puncte), făcând rocadă cu Lazio (47 de puncte), care a căzut pe locul patru.

De menţionat este că succesul milanezilor a fost facilitat şi de eliminarea din minutul 16 a mijlocaşului Candreva, la oaspeţi. Radu Ştefan nu s-a remarcat la Lazio, primind doar un cartonaş galben în minutul 59.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite