VIDEO Fault criminal la Cupa Africii: portarul a intrat la rupere la adversar, însă a „reuşit“ să-şi fractureze singur piciorul şi a fost şi eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Zambia şi Ethiopia a furnizat o scenă groaznică, din cauza unui moment de nebunie. Rezultatul a fost extrem de dureros pentru cel care a fost vinovat.

Zambia – Ethiopia s-a încheia egal, scor 1-1, rezultatul fiind o surpriză, având în vedere că Zambia e deţinătoarea titlului continental în Africa. 

Meciul a fost umbrit de un moment incredibil, petrecut în minutul 34. Mijlocaşul zambian cu nume de român, Lungu, a scăpat singur spre careul ethiopian, însă a fost doborât de o intrare criminală a portarului Tassew.

În ciuda intervenţiei sale energice, goalkeeper-ul n-a reuşit să-l împiedice pe Lungu să trimită balonul spre poartă. În schimb, Tassew şi-a rupt piciorul şi a fost şi eliminat de arbitru, care a considerat că portarul a faultat din postura de ultim apărător.

Cu un om mai puţin, Ethiopia a fost condusă din minutul 45, însă a egalat, în inferioritate numerică, după pauză, şi a provocat surpriza.

VEZI FAULTUL GROAZNIC AL LUI TASSEW 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite