VIDEO Corona - Gaz Metan: 1-2. Medieşenii reuşesc prima victorie din acest sezon. Reacţiile antrenorilor celor două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Muth, titular în meciul câştigat de Gaz Metan împotriva Coronei Braşov FOTO Răzvan Păsărică
Sergiu Muth, titular în meciul câştigat de Gaz Metan împotriva Coronei Braşov FOTO Răzvan Păsărică

Gaz Metan Mediaş s-a impus duminică fără probleme în deplasarea de la Corona Braşov, oaspeţii câştigând meciul din etapa a şaptea cu scorul de 2-1.

Gaz Metan Mediaş a ieşit învingătoare din meciul în compania Coronei Braşov, astfel încât formaţia lui Cristi Dulca a bifat prima victorie din acest sezon. Pe tabelă şi-au trecut numele Sergiu Buş (62') pentru găzdari şi Florin Dan (55') şi  Aymen Tahar (64') pentru învingătoare.

Medieşenii ocupă acum locul 14 în clasamentul Ligii I, cu şase puncte acumulate (o victorie, trei egaluri şi o înfrângere), iar braşovenii se află pe penultima poziţie, cu un singur punct (o remiză şi şase meciuri pierdute). 

REACŢII


Cristi Dulca (antrenor Gaz Metan): „În prima repriză am făcut un joc foarte slab, dar până la urmă importante sunt cele trei puncte. Veneam după o pauză de trei săptămâni şi nu ştiam cum reacţionează echipa, chiar mi-a fost puţin teamă de asta. Sunt bucuros ca am obţinut prima victorie şi al patrulea meci în care nu pierdem. Îi felicit pe băieţi că au avut tăria de a reveni chiar şi după ce am fost egalaţi“. 

Ionel Gane (antrenor Corona Braşov): „Din păcate nu am luat niciun punct. Cred că este vorba de o lipsă de curaj şi de încredere la jucătorii mei şi acest lucru ne costă. Lupta continuă pentru că nu a fost un meci decisiv, dar este clar că presiunea va fi din ce mai mare. Nu avem de ce să cedăm pentru că mai sunt multe puse în joc. Eu vreau ca echipa să fie mai curajoasă şi am încredere că în aceste condiţii vor veni şi rezultatele“.

ECHIPE


Corona: Marc - Martac, Asanovici, Damian, Arce - Neacşa, Dîlbea, Vranjkovici, Vlad Munteanu II - Buş, Brata. Antrenor: Ionel Gane.

Gaz Metan: Buchta - Zaharia, Muth, Frăsinescu, Buzean - Todea, Tahar - Llullaku, Vitinho, C. Petre - Bud. Antrenor: Cristi Dulca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite