VIDEO Cea mai frumoasă reclamă din 2013 cu un fotbalist: Iniesta, vânzător într-un magazin de electronice. Reacţiile simpatice ale clienţilor fac toţi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Van Damme a făcut furori cu şpagatul lui ireal într-un spot publicitar, dar clipul realizat de unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai lumii impresionează prin naturaleţea cu care o vedetă mondială şi-a jucat rolul.

Nu e o regulă, însă, de multe ori, un fotbalist bun ar trebui să aibă, pe lângă tehnică, şi ceva în cap. Ceea ce, din păcate, nu e cazul când vorbim despre mulţi fotbalişti români. Iar acest lucru se vede, atunci când ei sunt aduşi în faţa camerelor de luat de vederi. 

Declaraţii banale rostite cu figura unui om deranjat la stomac. E de ajuns să daţi sonorul mai tare ca să vă convingeţi de acest lucru, data viitoare când vorbeşte Chivu, Lobonţ sau Torje. 

În alte ţări, în schimb, fotbalişti mult mai bine cotaţi, cu realizări profesionale de zece ori mai bune, au un comportament natural şi nu lasă senzaţia că ar fi nişte vedete la nivel mondial. Cel mai bun exemplu în acest sens e Andres Iniesta, titular în naţionala Spaniei şi „creierul“ Barcelonei.

„Te cunosc de undeva? Eşti actor?“

Potrivit stiridesport.ro, jucătorul de 29 ani a apărut într-o reclamă ca fiind vânzător într-un magazin de electronice! S-a îmbrăcat ca un vânzător şi şi-a jucat rolul la perfecţie. 

De-a lungul celor patru ore, cât au durat filmările, Iniesta a fost abordat de fel şi fel de oameni. Primul lui client a fost o femeie în vârstă care, după ce s-a interesat de detaliile tehnice despre un produs, i s-a părut că e ceva suspect cu „vânzătorul“: „Te cunosc de undeva? Eşti cumva actor?“

Reacţiile celorlalţi oameni au fost, de asemenea, savuroase. Nimeni n-a realizat din prima că în faţa sa e un superfotbalist, însă, pe măsură ce conversaţia a înaintat, situaţia s-a schimbat.

VEZI RECLAMA CU INIESTA 

3

trofee a câştigat Andres Iniesta cu naţionala Spaniei: Euro 2008, Mondialul din 2010 şi Euro 2012.

21

de trofee a cucerit Andres Iniesta cu Barcelona, club la care joacă de când era la juniori 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite