VIDEO Casca lui Schumacher s-a rupt în două la impactul cu o piatră. Dacă n-ar fi avut cască, murea pe loc, spun medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea pilotului de Formula 1 Michael Schumacher rămâne gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de a rămâne în viaţă. Michael Schumacher a suferit, duminică, un grav accident la schi, în Alpii Francezi.

„Casca s-a rupt în două", a declarat o sursa din cadrul anchetatorilor pentru AFP, confirmând o informaţie apărută în cotidianul german Bild. Potrivit unui membru al echipajelor de salvare, citat de Bild, atunci când echipajul a ajuns la locul accidentului, "casca lui Schumacher era ruptă şi se vedea mult sânge".

Tot neoficial, medicii spun că Schumacher ar fi murit pe loc dacă n-ar fi avut cască. 

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, în care a fost internat Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, care a fost operat duminică, are leziuni craniene "difuze şi grave" şi germanul de află în comă indusă.

Televiziunea franceză BFMTV a publicat luni seară un videoclip de 40 de secunde care surpinde momentele în care Michael Schumacher a fost evacuat de pe pârtie şi transportat cu elicopterul spre spitalul din Grenoble.

CITIŢI ŞI:

Schumacher, aviatorul şi cum să mori ca o vrăbiuţă

Michael Schumacher se află în comă după accidentul de schi. Acesta a suferit o hemoragie craniană

Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi. Germanul a fost evacuat cu elicopterul la spital

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite