VIDEO Botoşani-„U“ Cluj 1-1. Moldovenii ratează şansa de a urca pe doi în clasament, „şepcile roşii“ rămân fără victorie în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Deşi a jucat mai bine de jumătate de oră în inferioritate numerică, Universitatea Cluj a încurcat în deplasare pe FC Botoşani, revelaţia Ligii 1 în acest sezon, în etapa a 10-a a campionatului.

Botoşaniul a fost favorită în confruntarea cu codaşa Universitatea Cluj, dar calculele hârtiei au fost date peste cap de ambiţia elevilor lui Gheorghe Barbu, care au avut o tresărire de orgoliu şi au obţinut un punct mare pe terenul echipei care a învins nume grele în actualul sezon al Ligii 1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 34 prin golgeterul Hadnagy, dar clujenii au egalat la şase minute după pauză, când Lemnaru a egalat cu o lovitură de cap bine plasată. La un minut după restabilirea egalităţii, echilibrul numeric din teren a fost rupt de arbitru, care l-a eliminat direct pe Buşcă pentru un faul dur. În ciuda faptului că au jucat mai bine de 30 de minute în inferioritate, oaspeţii au rezistat şi au obţinut a patra remiză din actuala stagiune.

De partea cealaltă, Botoşaniul a egalat Astra şi Petrolul în clasament, fiind la trei puncte în spatele liderului Steaua.

FC Botoşani: Curileac – Patache, C. Dinu, Tincu, Acsinte – M. Croitoru, Codoban, Vaşvari, Fulop – Cîrjan, Hadnagy. 

"U" Cluj: Veselovsky – Rilke, Szilagy, Abrudan, Mendy – Bucşa, Balde – Calcan, Cristocea, Borza – Lemnaru.

VIDEO rezumat Botoşani - "U" Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite