Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK a învins cea mai titrată echipă a Greciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PAOK Salonic a câştigat cu 1-0 derby-ul campionatului grec, cu Olympiakos Pireu, şi ocupă prima poziţie în clasamentul din Grecia.

Unicul gol al partidei jucată de PAOK în deplasare a fost, de fapt, un autogol. Vukovic şi-a băgat balonul în proprie poartă, în minutul 49, iar PAOK a reuşit să gestioneze excelent avantajul.

Până la final nu s-a mai modificat tabela şi trupa antrenată de Răzvan Lucescu ajunge la 13 puncte în primele cinci runde din Grecia. PAOK e prima în clasament, la egalitate cu surpriza Atromitos, care are acelaşi număr de puncte.

"Au fost mai mulţi factori care ne-au adus astăzi victoria. În primul rând spiritul de luptă al jucătorilor mei. Au ştitu tot timpul cum să reacţioneze, au luat doar deciziile corecte.Al doilea a fost norocul. În astfel de meciuri ai nevoie de multă şansă, iar noi am avut-o astăzi. Sunt 3 puncte de-a dreptul fantastice. Să câştigi pe un asemenea stadion, într-o astfel de atmosferă, e ceva deosebit. Victoriile consecutive cu Olympiakos şi AEK sunt incredibile pentru noi", a declarat Răzvan Lucescu după meci. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite