Verdictul unui avocat care a avut acces la contractul dintre Messi şi Barcelona: „Presupun că l-au avertizat înainte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Toni Freixa a dezvăluit că a studiat contractul fotbalistului şi consideră că gruparea catalană este îndreptăţită să nu îi permită plecarea argentinianului.

Freia, un viitor candidat la funcţia de preşedinte al clubului Barcelona pentru alegerile care vor avea loc în martie 2021, consideră că Messi nu ar fi fost prost sfătuit în momentul în care a trimis faxul prin care anunţa oficial conducerea clubuluil de intenţia sa de a pleca, dar a explicat şi motivele pentru care mutarea nu a avut şanse de reuşită. 

„Am avut acces la contractul lui Messi şi am văzut şi faxul trimis de jucător. Mi-am dat seama că această acţiune nu putea avea finalitate. Clientul are întotdeauna motivele lui şi presupun că avocaţii l-au avertizat înainte. Dacă Messi a decis să meargă mai departe, nu au avut ce face şi i-au respectat decizia. Barcelona însă a fost pregătită”, a declarat Freixa pentru Radio Catalunya

În faxul transmis săptămâna trecută, Messi informa conducerea clubului că vrea să activeze clauza prin care poate pleca gratis la finalul fiecărui sezon. Cum clauza respectivă a expirat pe 10 iunie, Barcelona vrea ca despărţirea de fotbalist să se facă doar după plata celor 700 de milioane de euro prevăzută în contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite