Variantă bombă pentru preşedinţia FRF propusă chiar de Mircea Sandu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naşu' a anunţat deja că nu va candida la alegerile de peste doi ani, dar astăzi a avansat un nume suprinzător pentru succesorul său, cineva care îl poate bate pe Gică Popescu!

După ce Dumitru Dragomir dezvăluise că Mircea Sandu s-a răzgândit şi că va candida din nou pentru postul de preşedinte al FRF, Naşu' l-a contrat pe Mitică. „Dragomir să-şi vadă de ale lui, să nu mai inducă lumea în eroare. Sută la sută, mă retrag! Eu voi fi la Mondialul din Brazilia, din 2014, dar într-o altă calitate, nu aceea de preşedinte al Federaţiei", a spus răspicat Mircea Sandu.
"Chivu ar fi cel mai potrivit"
Astăzi, Naşu' a revenit însă şi cu o propunere referitoare la cine va fi succesorul său. Una la care nu se aştepta nimeni! "Chivu cred că ar fi potrivit, are o carieră de fotbalist la cel mai înalt nivel, e un băiat inteligent. Nu ştiu dacă are vreo experienţă de management, adică vreo afacere, ceva. Dar el poate fi o variantă pentru conducerea Federaţiei", a fost nominalizarea bombă a lui Sandu în direct la Digi Sport. "Ar mai putea fi Popescu, Hagi sau Lupescu, dar e posibil ca nici unul dintre ei să nu fie interesat", a mai zis "Naşul".
Îi expiră contractul cu Inter chiar în 2014
Chivu mai are contract cu Inter Milano până în 2014, exact anul în care vor fi alegerile FRF! Cristi, măcinat în ultima vreme de problemele cauzate de accidentări, va avea la momentul respectiv 34 de ani şi ar putea renunţa la cariera de fotbalist pentru a prelua şefia FRF!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite