Varga şi Bălan, în locul lui Spadacio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juliano Spadacio
Juliano Spadacio

George Copos recunoaşte că negocierile cu Lutz Stache au căzut, iar în 2010 tot el va fi patron la Rapid, numai că pentru a asigura un buget pentru retur va trebui să vândă jucători.

Juliano Spadacio (foto), golgheterul de anul trecut al giuleştenilor, e primul pe care Copos e gata să-l cedeze, mai ales că are ofertă pentru el din Portugalia.

Antrenorul Nae Manea este la curent cu situaţia financiară a clubului şi e de acord ca George Copos să vândă fotbalişti, dar vrea alţii la schimb. Tibi Bălan şi Dacian Varga sunt pe lista lui Manea, în condiţiile în care aceştia au revenit la Sportul Studenţesc, după ce le-a expirat împrumutul la Urziceni.

"Nu sunt bani. Din câte ştiu eu, sunt probleme şi cu licenţierea. Mai mult ca sigur că vor fi vânduţi doi sau trei jucători pentru a face rost de bani, dar vreau şi eu trei transferuri", recunoaşte antrenorul giuleştenilor.

Atât Varga, cât şi Bălan sunt gata să vină la Rapid. „Sunt profesionist şi voi evolua oriunde. Aş juca la Rapid, pentru că este un club cu suporteri minunaţi, cu o galerie superbă", spune Varga.

George Copos are şanse mari să-i transfere sub formă de împrumut pe Varga şi Bălan, mai ales că Vasile Şiman, şeful grupării din Liga a II-a, îi este fin.

Pe baza prieteniei cu Şiman, patronul Rapidului i-a mai adus în Giuleşti, de-a  lungul timpului pe Irimia, Galamaz, Negru, Mazilu sau Costin Lazăr. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite