Vardar n-a „ciupit“ Steaua, dar jucătorii au avut o seară de coşmar: Latovlevici a povestit cum arătau colegii săi după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Latovlevici
Latovlevici

Campioana Macedoniei s-a dovedit a fi o echipă cu „dinţi de lapte“, prea mică pentru o bătălie atât de mare. Dacă oaspeţii nu i-au deranjat cu nimic, în schimb, roş-albaştrii s-au chinuit serios, pe durata celor 90 de minute, dintr-un motiv incredibil.

Elevii lui Reghecampf au trecut, lejer, de Vardar Skopje, scor 3-0, şi sunt ca şi calificaţi în turul III preliminar al Ligii Campionilor. La finalul partidei, Iasmin Latovlevici a dezvăluit că steliştii au fost chinuiţi nu de adversari, ci de ţânţarii care i-au „ciupit“ serios.

„Am o rugăminte: să mai dea şi ei cu spray că ţântarii ăştia ne-au omorât. Mi-a zis Tătăruşanu aşa: <<Dacă tu care ai tot alergat ai fost ciupit, imaginează-ţi cum sunt eu care am stat 90 de minute în poartă>>. Să vă uitaţi la Szukala, are nişte bube de zici că are varicelă“, a povestit „Lato“ la Digi Sport.

Acesta a făcut şi o analiză a meciului: „Am reuşit să marcăm repede două goluri, am vrut să dăm cât mai multe, pentru ca în retur să avem mai mult un joc de posesie. Nu şi-a dozat nimeni efortul, am avut destule ocazii şi după 3-0. Piovaccari are nevoie şi el de timp, aşa e normal în fotbal, a venit din vacanţă, probabil nu e la 100% din potenţial“.

Chestionat despre o posibilă plecare de la Steaua, în cazul în care va avea o ofertă bună pentru club, Latovlevici a dat un răspuns sincer. „Eu nu mai am 20 de ani, ca Stanciu sau Iancu. Dacă va veni o ofertă, e normal să mă gândesc la ce voi face. Nu e un secret că aş alege ce e mai bine pentru familia mea. Lumea nu e proastă, trebuie să te gândeşti la viitorul tău şi al familiei şi să câştigi cât mai bine“, a încheiat fundaşul de 27 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite