Vali Moraru, urlete și criză de nervi în direct: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul!”. Taxat dur de fani

0
Publicat:

Emisiunile de la posturile TV de sport încep să semene din ce în ce mai mult cu fotbalul pe care îl comentează: scandaluri și acuzații, garnisite cu crize de nervi din partea moderatorilor. Vali Moraru, de la Digisport, ne-a obișnuit cu urlete, pe principiul cine strigă mai tare are dreptate.

Vali Moraru ia foc tot mai des în studio. Captură DigiSport
Vali Moraru ia foc tot mai des în studio. Captură DigiSport

După Oțelul - FCSB 1-1, în grupele Cupei României, jurnalistul de la Digi i-a răspuns lui Dorinel Munteanu, care acuzase la flash-interviu că în emisiuni se vorbește doar de golul anulat lui Dawa. „Se comentează foarte mult acea fază, nu cred că are rost. Fiecare decizie poate fi analizată de specialiști, între ghilimele”, a declarat antrenorul gălățenilor, ce-i drept, cu o remarcă deplasată.

Vali Moraru a răbufnit: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul. Noi am vorbit și despre joc, la pauză. Vorbim despre ce e de interes pentru public, că alfel nu am mai fi pe aici. Eu cred că e de interes un gol anulat pe nedrept. Dacă Dorinel se uită la fază, mă îndoiesc că poate să garanteze că a ieșit mingea.

Urlete și în ”dialogurile” cu Gigi Becali

Eu nu cred că a ieșit. Merită să vorbim, e o greșeală care a influențat rezultatul final. Cum a spus un specialist în studio (n.r. - Ilie Dumitrescu), rezultatul e egalitate e meritat”, a spus Vali Moraru, care nu este la prima reație de acest fel, el urlând în trecut, în mai multe rânduri la adresa lui Gigi Becali.

Ieșirea moderatorului a fost taxată imediat de iubitorii fotbalului din țară. ”Moraru fiind cine? Dorinel e și va rămâne în istorie mult timp”, ”Când nu ai argumente, țipi. Domnule Moraru, suferiți de gigism cronic”, ”Când a fost gol pentru UTA nu a stat pe faza aia cât a stat acum... Se numeste subiectivism și neprofesionalism jurnalistic”, ”Nu știu, în studio s-a discutat despre faptul că Dawa nici nu trebuia să joace, având în vedere ce i-a făcut lui Hanca? Adică Țicu e suspendat 16 meciuri, iar Dawa joacă bine mersi! (n.r. Dawa a avut o intrare criminală la petrolistul Hanca în ultima etapă de campionat, nesancționată de Comisia de Disciplină)”, au fost câteva reacții ale fanilor pe gsp.ro.

Alți suporteri au completat: ”Moraru se pricepe. A țipat o data, hop, prin ziare, a țipat de două ori, iar prin ziare. Acum știe că țipetele astea fac rating. Hai să țipăm și la Dorinel Munteanu. Păcat, de el mi-a plăcut dintotdeauna. Nici nu era prea greu avându-l pe Paraschivescu alături și drept concurent pe Naum. Țipă în continuare, dom’ Moraru” sau ”Moraru se crede buricul pământului ! A devenit foarte obraznic! Ar trebui să nu uite că toți DORINEII îi dau lui să mănânce”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite