UPDATE Iar se dă verdictul în Dosarul Transferurilor şi în Cazul Valiza! Ultimul a fost amânat din nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două amânări succesive de câte două săptămâni fiecare, azi era aşteptată, în sfârşit, decizia în cele două dosare care implică greii fotbalului românesc.În cazul Valiza însă, judecătorii au amânat din nou pronunţarea.

UPDATE: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat din nou pronunţarea în cazul Valiza. noul termen a fost fixat pentru pentru data de 17 aprilie.

Fraţii Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, George Copos, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu, implicaţi în „Dosarul Transferurilor", vor afla ce hotărâre va lua în privinţa lor Tribunalul Bucureşti după mai bine de trei ani de investigaţii şi 42 de termene de judecată. Cele opt personaje sunt acuzate că au adus un prejudiciu de peste 13 milioane de dolari prin „blătuirea" a nu mai puţin de 12 transferuri internaţionale ale unor fotbalişti români în perioada 1999-2005.

Şi Gigi îşi poate pierde azi valiza

Procurorii care s-au ocupat cu investigaţiile în acest caz i-au învinuit pe cei opt inculpaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, cerând pedepse mari, între 10 şi 20 de ani de închisoare! Sancţiunile maxime le-au solicitat în cazul celor doi fraţi Becali, impresari ai celor mai mulţi dintre fotbaliştii din cazurile respective.

Tot astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va finaliza cercetarea judecătorească în cazul „Valiza" în care este implicat Gigi Becali. Patronului Stelei i-a fost confiscată o geantă cu 1,7 milioane de euro în primăvara lui 2008, destinată premierii jucătorilor lui „U" Cluj înainte de meciul cu CFR Cluj. Procurorii au cerut patru ani de închisoare în acest caz pentru Gigi Becali şi câte doi ani de închisoare cu suspendare pentru Teia Sponte şi Victor Piţurcă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite