Un jurnalist italian aruncă "bomba", Cristi Manea va merge la Chelsea Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Manea FOTO Sportpictures.eu
Cristi Manea FOTO Sportpictures.eu

Jurbalistul italian Gianluca di Marzio, despre care se spune că e un apropiat al clubului Chelsea, a publicat pe Twitter informaţia conform căreia clubul londonez l-a cumpărat deja pe Cristi Manea, de la Viitorul lui Gică Hagi.

Ştiri din Liga 1: 


Astra: debut pentru Dorinel

Dorinel Munteanu este al treilea antrenor al Astrei Giurgiu din acest sezon şi va conduce echipa pentru prima dată sâmbătă, contra lui FC Botoşani. “E un meci extrem de important. Obiectivul e să terminăm pe locul doi. Am semnat un contract valabil până la încheierea campionatului, după care o să vedem ce se întâmplă”, a afirmat Dorinel. Pentru “Munti”, Astra este a opta echipă din Liga I pe care o antrenează.

FC Braşov: Ioan Niculae contestă insolvenţa

Tribunalul Braşov a admis, miercuri, cererea unei societăţi de securitate şi a decis deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii care administrează gruparea FC Braşov, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 3 iunie. Patronul grupării FC Braşov, Ioan Niculae, a declarat că va face apel: "Cu siguranţă vom contesta această decizie, pentru că am achitat jumătate din sumă şi vom face toate demersurile pentru a ieşi din această situaţie", a declarat Ioan Niculae.

Viitorul: Cristi Manea, la Chelsea?!
Jurbalistul italian Gianluca di Marzio, despre care se spune că e un apropiat al clubului Chelsea, a publicat pe Twitter informaţia conform căreia clubul londonez l-a cumpărat deja pe Cristi Manea, de la Viitorul lui Gică Hagi. Fundaşul lateral are doar 17 ani şi a bifat deja o selecţie pentru naţionala României. “Există interes din partea multor cluburi pentre Manea”, au afirmat cei de la Viitorul.

Cupa României: egal între clujence
CFR Cluj şi “U” Cluj au încheiat la egalitate manşa tur a semifinalelor Cupei României, scor 0-0. Gazdele au jucat aproape tot meciul cu un om în minus, după eliminarea lui Cornel Ene pentru un fault în careu. Din fericire pentru CFR, Lemnaru a irosit lovitura de pedeapsă, meciul s-a încheiat 0-0 şi totul se va decide la retur. “E important că nu am luat gol acasă, ne putem califica”, a afirmat Eugen Trică, antrenorul CFR-ului. A fost primul meci pentru “U” Cluj cu Adrian Falub reinters pe banca tehnică. Partida dintre Petrolul şi Steaua a avut loc aseară, după închiderea ediţiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite