Telex din lumea fotbalului: a pierdut şi ultima echipă neînvinsă din Europa. De ce a plecat Adi Popa la Reading

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandro Wagner e cel mai bun marcator al celor de la Hoffeinheim de până acum în Bundesliga cu 10 reuşite. FOTO: Bundesliga.com
Sandro Wagner e cel mai bun marcator al celor de la Hoffeinheim de până acum în Bundesliga cu 10 reuşite. FOTO: Bundesliga.com

Şirul impresionant de meciuri fără eşec era deţinut nu de Real Madrid sau Barcelona, ci de o formaţie mică din Germania.

A pierdut şi ultima echipă neînvinsă - Până în weekend, Hoffenheim era singura formaţie neînvinsă din Big Five, adică cele mai puternice cinci campionate din Europa: Anglia, Spania, Italia, Germania şi Franţa. Echipa cedase ultima dată în prima ligă la 14 mai 2016, 1-4 cu Schalke. De atunci, Hoffenheim a bifat 17 întâlniri fără eşec în campionat. Bilanţul: 7 victorii, 10 remize. Şirul invincibilităţii a fost întrerupt, sâmbătă, atunci când echipa a cedat pe terenul celor de la RB Leipzig, scor 1-2. Hoffenheim e pe 4 în Bundesliga la 14 puncte de liderul Bayern.

Adi Popa a semnat cu Reading - După patru sezoane şi jumătate la Steaua, Adrian Popa a părăsit formaţia bucureşteană, semnând cu Reading pentru 600.000 de euro. Mijlocaşul de 28 de ani urma să devină liber de contract la finalul acestui sezon şi a semnat cu noua sa echipă până în vara anului 2020. Reading ocupă locul 3 din 24 în liga a doua engleză, având şanse bune de promovare în Premier League. Echipa e pregătită de Jaap Stam. „Reghecampf mi-a zis că nu stăm în Adi Popa şi că e normal să-i dăm drumul, că e un copil care ne-a ajutat“, a explicat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite