Tatăl răpit al fotbalistului de la Liverpool Diaz a fost eliberat

0
Publicat:

Părinții atacantului columbian au fost răpiți pe 29 octombrie.

Luis Diaz. Foto: Facebook
Luis Diaz. Foto: Facebook

Gruparea rebelă Armata de Eliberare Națională (ELN) l-a eliberat pe tatăl atacantului columbian al clubului englez de fotbal Liverpool, Luis Diaz, a relatat Reuters.

Potrivit presei, părinții lui Diaz au fost răpiți pe 29 octombrie în Columbia, când s-au oprit la o benzinărie. Mai târziu, forțele de ordine au reușit să o salveze pe mama fotbalistului.

Pe 5 noiembrie, Diaz a marcat un gol împotriva lui Luton (1:1) în meciul din Campionatul Angliei. După ce a marcat golul, și-a luat tricoul, sub care era un tricou cu inscripția „Eliberează-l pe tatăl meu”. Diaz a jucat primul meci după răpirea părinților săi; înainte de asta, a ratat două dintre meciurile echipei. ANO a raportat că nu au putut elibera ostaticul din cauza ostilităților în desfășurare în teritoriu.

Diaz are 26 de ani și joacă pentru Liverpool din 2022. În acest sezon, atacantul a jucat 12 meciuri, în care a marcat 4 goluri și a dat 1 assist. Diaz a jucat 43 de meciuri pentru naționala Columbiei, marcând 9 goluri și oferind 1 assist. În 2021, a devenit golgheterul Cupei Americii. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite