Ţălnar îi temperează pe dinamovişti: „N-avem ca obiectiv calificarea în Liga Europa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă a spus, după victoria de la Cluj, că roş-albii ar trebui să facă tot posibilul pentru a prinde locul 3, însă antrenorul „câinilor“ nu vrea ca elevii săi să fie presaţi.

Cornel Ţălnar a obţinut 15 din cele 18 puncte posibile cu Dinamo în acest mini-retur, iar victoriile au crescut aşteptările în „Ştefan cel Mare“. Cum echipa a ajuns pe locul 4, la egalitate de puncte cu locul 3, deja toţi „câinii“, în frunte cu acţionarul Ionuţ Negoiţă, visează la o participare în Liga Europa. 

Tehnicianul dinamovist e însă mult mai rezervat în privinţa viitorului.

„Dinamo n-are obiectiv calificarea în cupele europene, dar fiecare meci are importanţa lui. Dacă fiecare se implică cu trup şi suflet, câştigând meci de meci, eu zic că poate avem şanse să prindem o cupă europeană“, a spus Ţălnar la Digi Sport, după succesul obţinut la Cluj.

Antrenorul l-a remarcat pe portarul său, după victoria cu CFR, şi a dezvăluit că, foarte probabil, Cătălin Munteanu nu va juca, etapa viitoare, cu Universitatea. 

„A fost un meci foarte greu, cel mai greu din acest retur. Am avut o primă repriză mai modestă. În prima repriză, marcajul n-a funcţionat cum trebuie. L-am pierdut pe Cătălin Munteanu, un jucător de mare valoare, dar în partea a doua am echilibrat jocul. Eu zic că am avut un portar de excepţie, care a apărat senzaţional. După meci, ziceam în glumă, că cinci etape nu l-am văzut, nici n-am ştiut că am portar. Acum, a apărat cât pentru două-trei jocuri!“, a spus Ţălnar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite