Surpriza serii la Euro 2016. Ungaria a revenit cu o victorie, după 30 de ani, la un turneu final: 2-0 cu Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabor Kiraly
Gabor Kiraly

Echipa naţională a Ungariei a învins, marţi, la Bordeaux, cu scorul de 2-0, reprezentativa Austriei, în primul meci al Grupei F de la Campionatul European din Franţa.

Austria a jucat în inferioritate numerică din minutul 66, după ce Dragovici a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul francez Clement Turpin.

Austria: Almer - Fuchs, Hinteregger, Dragovici, Klein - Alaba, Junuzovici (Sabitzer '59), Baumgartlinger - Harnik (Schopf '78), Janko (Okotie '65), Arnautovici. Selecţioner: Marcel Koller.

Ungaria: Kiraly - Fiola, Guzmics, Lang, Kadar - Gera - Nemeth (Pinter '89), Nagy, Kleinheisler (Stieber '79), Dzsudzsak - Szalai (Priskin '69). Selecţioner: Bernd Storck.

Portarul Ungariei, Gabor Kiraly, titular în meciul cu Austria, a devenit, marţi, cel mai vârstnic fotbalist care evoluează la un turneul final de Campionat European, la vârsta de 40 de ani şi 74 de zile. Vechiul record era deţinut de mijlocaşul german Lothar Matthaus, care jucase la vârsta de 39 de ani şi 91 de zile la Euro 2000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite