Suporterii roş-albaştri au cumpărat un sfert din numărul de bilete disponibile pentru meciul Ajax - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de un suporter stelist rămas fără picioare într-un accident de maşină. FOTO Rpressport
Banner afişat de un suporter stelist rămas fără picioare într-un accident de maşină. FOTO Rpressport

În doar trei zile, suporterii roş-albaştri care doresc să facă deplasarea pentru meciul pe care Steaua Bucureşti îl va disputa cu Ajax Amsterdam au cumpărat un sfert din numărul total de bilete disponibile.

Startul pentru rezervarea biletelor s-a dat în urmă cu trei zile şi de atunci şi până acum s-a epuizat un sfert din numărul total disponibil. Cu toate că partida se va juca pe 14 februarie, la Amsterdam, doritorii au început să îşi achiziţioneze tichete, pe care le-au rezervat pe mail-ul bilete.ajax@steauafc.com. Biletele vor putea fi ridicate pe 13 februarie de la hotelul din Olanda unde vor fi cazaţi jucătorii stelişti.

Mihai Stoica: „E loc de un 1-1 la Amsterdam“

Mihai Stoica a comentat situaţia tichetelor: „Nu sunt preţuri exagerate deloc. Biletele la Amsterdam costă 23,50 de euro. E vorba doar de cele 2.500 de bilete pentru meciul tur din 14 februarie. Abia aştept să vă văd pe Ajax Arena, împreună cu inima noastră, Mihăiţă Neşu“, a fost mesajul distribuit pe profilul său personal. 

Managerul Stelei nu ia în calcul o înfrângere a Stelei la Amsterdam: „Cam atât au costat biletele şi la Copenhaga, deci e loc de un 1-1“. Pe pagina de Facebook a Stelei a fost publicată miercuri lista cu numele a 648 de persoane care au solicitat bilete pentru meciul din Amsterdam.

Oficialii stelişti: „Sunt suporteri care au rezervat bilete pentru toată familia“

„Există persoane care şi-au cumpărat un singur bilet şi suporteri care au rezervat bilete pentru întreaga familie. Sunt şi femei, copii, dar important e că toţi sunt suporterii Stelei“, au declarat oficialii echipei din Ghencea.

Partida tur este programată pe 14 februarie, începând cu ora 20.00, în timp ce meciul decisiv se va juca pe Naţional Arena, în data de 21 februarie, la ora 22.00. Dacă va trece de faza 16-imilor Europa League, Steaua o va întâlni în optimi pe învingătoarea dublei manşe Sparta Praga - Chelsea Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite