Suporterii Petrolului aduc bani la bugetul clubului. Ce metodă ingenioasă au găsit ca să salveze 250.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supoterii Petrolului sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, la stadion. FOTO facebook Petrolul Ploiesti
Supoterii Petrolului sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, la stadion. FOTO facebook Petrolul Ploiesti

Deşi a promovat în Superliga după o lungă perioadă şi chiar s-a întărit cu câteva nume mari, la Petrolul sunt probleme cu banii. Suporterii au găsit însă o soluţie ingenioasă prin care au salvat nu mai puţin de 250.000 de euro.

Clubul ploieştean avea în plan recondiţionarea scaunelor de pe stadionul „Ilie Oană”, operaţiune care ar fi costat în jur de 250.000 de mii de euro. Însă doi fani au găsit o idee ingenioasă prin care să rezolve problema şi să să salveze această sumă, scrie Prosport.

Suporterii vor efectua ei înşişi recondiţionarea scaunelor, după ce doi dintre cei mai vechi fani au clubului au descoperit că fotoliile devin ca noi dacă sunt arse cu ajutorul unei butelii. Desigur, nu şi cele rupte. ”Am găsit o soluţie profi şi ieftină, alături de Dragos Machitescu, soluţie acceptată de Primaria Ploiesti şi administratorul stadionului, CSM Ploieşti”, a anunţat Octav Preda, suporter şi angajat al primăriei. Costurile soluţiei propuse de cei doi se ridică la circa 1.000 de euro.

Însă operaţiunea se poate realiza doar cu ajutorul cât mai multor suporteri. Aceştia sunt aşteptaţi la stadion începând din această seară pentru a începe lucrările în peluze.

De asemenea, va fi modernizată şi instalaţia de iluminat a arenei prahovene, de data aceasta cu bani de la Consilul Local şi cu o firmă specializată.

Pe stadionul Ilie Oană urmează să evolueze în meciurile de ”acasă” în acest sezon al Superligii atât Petrolul, cât şi Chindia Târgovişte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite