Şumudică, despre posibilitatea ca jucători de la Astra să fie transferaţi de Steaua: "Când dau eu colţul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, antrenor Astra
Marius Şumudică, antrenor Astra

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu CSMS Iaşi, scor 1-1, că formaţia sa şi-a asigurat participarea în play-off în urma acestui rezultat.

"A fost in meci viu disputat, pe un teren greu, pe alocuri desfundat. A fost o ceaţă densă şi sincer nici nu am văzut golul lui Alibec, am văzut doar că jucătorii mei se bucură. Rezultatul este unul echitabil, deşi cred că noi am avut ocaziile mai mari. Dacă De Amorim marca la 1-0 se termina meciul. Pentru noi au contat foarte mult cele patru absenţe, Găman, Lovin, Junior Morais şi Budescu. În urma acestei remize cred că am ocupat locul de play-off. Cu lotul pe care îl am acum, plus trei jucători pe care vreau să-i aduc în această iarnă, cred că suntem candidaţi la primele trei locuri", a spus Şumudică, citat de Mediafax.

Întrebat dacă pleacă vreun jucător de la Astra în această iarnă, Şumudică a afirmat că mijlocaşul Constantin Budescu are ofertă din ţările arabe. "Budescu are ofertă din ţările arabe şi nu ştiu dacă vom putea să-l mai ţinem. La Steaua vor merge jucători doar dacă dau eu colţul", a precizat Şumudică.

Preşedintele grupării CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că echipa sa a dominat meciul şi merita să câştige, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost o partidă foarte disputată şi un merit l-a avut şi Balaj pentru că a lăsat jocul liber. După un început mai prost, am revenit, am egalat, am dominat meciul şi cred că meritam să câştigăm. Pe final de meci liderul arăta că este mulţumit cu rezultatul de egalitate, ceea ce înseamnă că băieţii noşti au făcut un meci bun. Trebuie să rămânem în continuare cu picioarele pe pământ şi dacă vom putea să ne batem pentru play-off, nu ne vom da la o parte. Au fost momente la echipă în care treaba nu a mers, dar nu am făcut atunci înmormântare. Nici acum când treaba merge bine nu trebuie să facem nuntă. Astra are jucători de 15-20.000 salariu pe lună, în timp ce la noi ştiţi ce salarii sunt. Nu ştiu dacă Astra este favorită la titlu, vedeţi că în ultimele etape echipele din subsol au început să facă rezultate cu formaţiile din frunte. Totul se va decide în play-off şi play-out", a spus Prunea.

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Oaspeţii au deschis scorul prin Alibec, în minutul 7, gazdele reuşind egalarea prin V. Gheorghe, în minutul 38.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite