Steven Gerrard, supărat după prestaţia din Europa League: „Trebuie să ne trezim imediat!“ Reacţia lui Ianis Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Joi seară, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Europa League, campioana Scoţiei, formaţie la care joacă şi Ianis Hagi, a fost la un pas să se încurce, pe teren propriu, cu armenii de la Alaşkert,

Rangers a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Lundstram, şi a reuşit să învingă prin reuşita lui Morelos, în minutul 67, însă jocul echipei a lăsat de dorit. 

La finalul întâlnirii, antrenorul Steven Gerrard şi-a criticat jucătorii. "Sunt convins că vom reveni la forma arătată în sezonul precedent, dar trebuie să ne trezim acum! Suntem în mijlocul competiţiilor şi ne aflăm la un club la care nu ne permitem să arătăm cum arătăm în prezent. Trebuie să ne găsim nivelul şi să ne trezim imediat", a declarat Gerrard la conferinţa de presă de după meci, citat de spotmedia.ro. 

Ianis Hagi, care a prins primul 11 şi a fost schimbat în minutele de prelungire ale meciului, a fost în asentimentul antrenorului şi a declarat că el şi colegii săi mai au mult de lucru pentru a ajunge la cel mai bun nivel. “Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil. În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus Hagi.

Românul a primit cea mai mare notă dintre toţi jucătorii aflaţi pe teren, 8, iar caracterizarea făcută de ziariştii scoţieni a fost una laudativă. "A arătat o altă faţă a jocului său. După ce Rangers a rămas în zece oameni, şi-a folosit agresivitatea pozitivă pentru a ajuta la mijlocul terenului", a scris Glasgow Times.

Returul va avea loc în 26 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite